Zaterdag

Gendermore

Elke tweede zaterdag van de maand organiseert Gendermore een support group voor mensen die zich niet thuis voelen in de binaire tweedeling van man en vrouw, ook wel non-binair genoemd.
Zaterdag 15:00 – 17:00
Locatie (intern) Vaste locatie Docent: N.V.T
Omschrijving: Inschrijven verplicht: gendermore@coceindhoven.nl.

Gendermore

Gendermore organiseert ontmoetingsbijeenkomsten voor mensen die zich niet thuis voelen in de binaire tweedeling van man en vrouw, ook wel non-binair genoemd. Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte om over eigen belevenissen, ervaringen en thema’s rondom gender te praten. Voorbeelden van onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten worden besproken zijn coming-out, reacties van anderen, genderexpressie, genderzoektocht, aanspreekvormen, naamsverandering, (a)seksualiteit, autisme, relaties, vriendschappen, familie, etc.

Elke bijeenkomst heeft een ander thema en activiteit. Het zijn voornamelijk groepsgesprekken, maar er worden ook activiteiten gedaan zoals kennismakingsspelletjes, films kijken, creatieve bezigheden, picknicks, familiedagen of andere sociale bezigheden.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden die zich identificeren als non-binair, queer, trans*, intersekse, etc., die zich niet man of vrouw voelen, zich man én vrouw voelen of die zich soms man en soms vrouw voelen, ook ben je welkom als je nog niet zo goed weet hoe jouw genderidentiteit in elkaar zit.

Planning 2024:

14-09 – Power
12-10 – Room 7
09-11 – Room 7
14-12 – Room 7

Inschrijven

Graag willen we je vragen om je in te schrijven voor dit evenement door een mail te sturen naar gendermore@coceindhoven.nl, in verband met een gelimiteerd aantal beschikbare plekken. Als het evenement vol is, worden de inschrijvingen gesloten.

Mocht je vragen hebben over het evenement of is het je eerste support meeting en vind je het fijn om gekoppeld te worden aan een buddy/wil je graag eerst de organisatie ontmoeten? Stuur dan een e-mail naar gendermore@coceindhoven.nl.