Konvent

zo 24-apr-2022
Geweest
zo 24-apr-2022

Konvent

support: Livløs + Hiraes

Onder de naam “Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour” komen KonventLivløs en Hiraes op 24 april 2022 naar Mainstage Dynamo.

zo 24-apr-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00

Headliner

Konvent

Zou Kopenhagen de nieuwe death doom hoofdstad kunnen worden? Zo ja, dan komt dat allemaal door Konvent! Opgericht in 2015, ploetert het viertal stoïcijns door de zwartste moerassen – in de voetsporen van Candlemass, Paradise Lost, Cult of Luna en Black Breath, die allen de somberste horror op de mensheid loslieten in de vroege jaren ’90. De keelklanken van Rikke Emilie List en de onverzettelijke riffs in combinatie met de dreigend zware productie maken het debuut van deze vier Deense vrouwen tot een hoogtepunt in de extreme metal van begin 2020 en het zou geen verrassing zijn als Puritan Masochism een welverdiende opleving teweegbrengt voor het hele death doom genre.
facebook.com/konventband

Support

Livløs

Livløs (wat ‘levenloos’ betekent in het Deens) speelt melodieuze death metal, waarin Scandinavische melodieën en melancholie samensmelten met intense Amerikaanse death metal.
facebook.com/livloesband

Hiraes

De muziek van het kwintet schommelt tussen hymne-achtige melodieën en meeslepende gitaarriffs, meedogenloos drumwerk en een algehele melancholische sfeer die bekroond wordt door de veelzijdige grunts van leadzangeres Britta.
facebook.com/hiraes.official

Recap

Livlos (8)

Download eventposter

Georganiseerd door