Tuesday, Thursday

Boksen

Iedere dinsdag en donderdag boksen in Dynamo!

Iedere dinsdag en donderdag vanaf 19.00 worden de lessen gegeven bij ons in Dynamo. // Every Tuesday and Thursday from 19.00 the lessons will start at Dynamo.
Tuesday 19:00 – 20:15
Locatie (intern) Gym Docent: Michael de groot
Omschrijving: vanaf 16 jaar | Aandacht voor techniek
Tuesday 20:15 – 21:30
Locatie (intern) Gym Docent: Gregor Orchowski
Omschrijving: Vanaf 16 jaar | high intensity workout
Thursday 19:00 – 20:15
Locatie (intern) Gym Docent: maria
Omschrijving: vanaf 16 jaar | De kracht van boksen
Thursday 20:15 – 21:30
Locatie (intern) Gym Docent: michael de grootNiveau: Gevorderden
Omschrijving: Vanaf 16 jaar | Training gericht op sparren

Regulier lesrooster

Dinsdag 19.00 tot 20:15 uur

Docent: Michael
Deze les is voor zowel beginners als gevorderden. In de les is er extra aandacht voor techniek.

Max. 30 deelnemers per les. Leeftijd: 16+

Dinsdag 20.15 tot 21:30 uur

Docent: Gregor

Deze boksles is voor zowel beginners als gevorderden met de nadruk op een high intensity les (zweten dus).

Max. 30 deelnemers per les. Leeftijd: 16+

Donderdag 19.00 tot 20:15 uur

Docent: Maria

Deze boksles is voor zowel beginners als gevorderden en laat goed de kracht van boksen zien.

Max. 30 deelnemers per les. Leeftijd: 16+

Donderdag 20.15 tot 21:30 uur

Docent: Michael

Deze boksles is voor de gemiddelde en meer ervaren boksers.

Deze training is anders opgezet dan de 3 andere lessen. Waar bij de andere lessen met vaste structuur lessen worden aangeboden is dit trainingsmoment veelal een ‘begeleide vrije training‘ waarin de focus ligt op het sparren en waar de docent bij kan ondersteunen. De nadruk ligt dus vooral op sparren, leren incasseren en het echt tegenover en met elkaar in de ring.
Max. 30 deelnemers per les.  Leeftijd: 16+

Kosten

Per les betaal je € 2,50. Het is ook mogelijk om een strippenkaart van €20,00 aan te schaffen. Een strippenkaart bestaat uit 10 lessen en is geldig tot een jaar na datum van aankoop.

(Proef)les reserveren

Vraag een proefles aan via deze link.
Voor een losse les of een strippenkaart download je onze app via de Google Play Store of via de App Store, en maak een account aan.
Voor een losse les ga je via de Dynamo app naar “rooster”. Vervolgens ga je naar de dag dat jij een les wilt volgen, ga naar de gewenste les en klik op “reserveren”. Klik vervolgens op “aanschaffen”.
Voor het kopen van een strippenkaart ga je via de Dynamo App naar het ledenportaal. Vervolgens ga je via het menu naar “shop”. Kies strippenkaart Boksen en bevestig.

Kleding: een (korte) sportbroek, T-shirt en sportschoenen. Als je nog geen bokshandschoenen hebt dan kun je deze lenen, je kunt ze voor de les pakken in de Gym. Denk ook aan een fles water en een handdoek.

Voor vragen kun je nog steeds contact opnemen door te bellen naar +3140-2393110 of via onderstaand contactformulier.
Check ook eens onze veelgestelde vragen over hoe je onze Dynamo app gebruikt.

Docenten

Gregor aka The Golden Boy

Ik ben een trainer die niet alleen heel de wereld rondreist om mijn eigen skills en ervaring te verbeteren maar ook een trainer die pas tevreden is als deelnemers mij ‘haten’ aan het einde van een trainingssessie, dan pas weet ik dat je alles hebt gegeven! Boxing is een complexe sport dat niet alleen maar om brute kracht gaat maar ook om slim genoeg te zijn om de stoten te kunnen incasseren en ontwijken. Iedereen kan een stook uitdelen maar de kracht ligt echter in hoe je ermee omgaat. #nopainnogain

MARIA

Ik sta voor kwetsbaarheid en oprechtheid en maak me sterk voor een veilige en vertrouwde omgeving, waar je de ruimte hebt om jezelf te zijn. Daarnaast geloof ik in de kracht van het boksen waar persoonlijke ontwikkeling, mentale weerbaarheid en verbinding centraal staan. Dat zijn in mijn optiek de aspecten wat deze sport zo mooi maakt en dat is ook hetgeen wat ik graag met jullie wil delen binnen mijn lessen.

Michael de groot

Van jongs af aan is boksen een platform voor me geweest wat me inspireert om altijd het beste uit mezelf te halen, maar ook om mezelf de ruimte te geven om te leren en ontwikkelen. Nu ik zelf lesgeef wil ik dit ook graag uitdragen naar iedereen die de bokshandschoenen aantrekt en meedoet. Hard trainen, plezier hebben en het beste uit onszelf halen is waar het om gaat, elke keer weer.