Popronde

vr 30-sep-2022
Geweest
vr 30-sep-2022

Popronde

w/ Smitty, Q’n, Eaters of the Soil en Baardvader

vr 30-sep-2022

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:00

Programma

Popronde

De Popronde vindt plaats in een circuit van laagdrempelige locaties die onderling verschillen qua grootte en sfeer. Daardoor kan men op 1 avond, gratis, veel acts checken. Daarbij ligt het accent niet op “namen of trekkers”, maar op een divers, veelzijdig en kwalitatief goed programma. Op deze wijze wordt het voor publiek aantrekkelijk nieuwe bands en artiesten te ontdekken in eigen stad bij podia en locaties – die normaliter niet of nauwelijks programmeren – op onderlinge loopafstand en in sfeervolle setting.

Line-up

Smitty

Smitty is een gedreven story-teller en dat reflecteert in zijn muziek. Zijn sound is uniek en hij is niet bang om verschillende kanten van zichzelf te laten horen. Stoere trap met een scherp Acid-sausje, dat is Smitty.

Het optreden van Smitty vindt plaats in Room 8.

Q’N

Q’n is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Hij worstelde met depressie die anno nu nog doorklinkt in zijn muziek. Hij typeert het zelf dan ook als ‘Southside Sadboii-shit’. Hij is getekend bij 162Records, het label van Ares. Ook werd hij voor de popronde gerenommeerd door 3FM.

Het optreden van Q’n vindt plaats in Room 8.

Eaters of the Soil

Eaters of the Soil (Utrecht, 2020) mengt doom metal met noise, freejazz en improvisatie. Waar de drums en doom bass het zware fundament leggen, hebben gitaar, trombone en fretloze bas een vrije rol en improviseren hun partijen, wat zorgt voor onverwachte lagen en stemmingen. De band bracht reeds 2 EP’s uit via het Amerikaanse Forbidden Place Records.

Het optreden van Eaters of the Soil vindt plaats in de Basement.

Baardvader

Baardvader is een groovy fuzzrock trio met invloeden van bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner elementen. Een bekende maar unieke sound op een moderne manier uitgevoerd.

Download eventposter

Georganiseerd door