(No title)

di 26-mei-2015
Geweest
di 26-mei-2015

Our Last Night

support: Palasades + The Interns

Our Last Night stond in 2010 al bij ons in de Kelder en hebben de afgelopen vijf jaar niet stil gezeten. De fanbase is enorm toegenomen en zijn klaar om de Mainstage van Dynamo tot de grond gelijk te maken.

di 26-mei-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

OUR LAST NIGHT

De uit New England (usa) afkomstige viermansformatie Our Last Night is de laatste 8 jaar bezig geweest met volwassen worden. Front man Trevor Wentworth was namelijk nog maar 14 jaar wanneer zijn band werd getekend door Epitaph. Kort daarna brachten de heren het eerste officiële full-lenght album ‘The Ghost Among Us’ uit dat twee jaar later gevolgd werd door het album ‘We Will All Evolve’. Op het derde album ‘Age of Ignorance’ heeft Our Last Night hun geluid ontwikkeld tot een meer melodische post-hardcore sound met metal invloeden. In 2013 kwamen de mannen met het vierde en meest recente album ‘Oak Island’ waar ook een akoestische versie van is uitgebracht! Niet alleen staat de band bekend om hun eigen nummers, maar ook om de vele pop covers op YouTube!
http://www.facebook.com/ourlastnightband

Support

PALISADES

Deze band uit New Jersey maakt een combinatie van metalcore, post-hardcore met een flinke rand electronica. Voor fans van Crown the Empire, Secrets en Enter Shikari.
http://www.facebook.com/WeArePalisades

THE INTERNS

http://www.facebook.com/TheInternsNL

Download eventposter

Georganiseerd door