Dark Xmass Ritual ft. Carach Angren

ma 24-dec-2018
Geweest
ma 24-dec-2018

Dark Xmass Ritual ft. Carach Angren

Laster + Asagraum + Porselain + Doodswens

Kerstavond in Eindhoven, dus tijd voor een flink heftig sferische Kerstmis, niet in de Catharinakerk, maar daar tegenover, in Mainstage Dynamo.
Op het Altaar 5 bands, die de bezoekers in de juiste sfeer gaan brengen voor een paar dagen Kerst(vakantie).

ma 24-dec-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:20

Blackvault Mass presents voor de eerste keer Dark Xmass Ritual, een mini festival wat zich richt op duistere muziek, en niet alleen Blackmetal. Dompel je onder in donkere krochten, en check bands als Carach Angren, Asagraum, Laster, Porcelain, en Doodwens.

programma

CARACH ANGREN

Voor degene die Carach Angren nog nooit live gezien heeft, of zelfs nooit gechecked heeft op Spotify, die mag onderhand toch eens onder die grote steen vandaan komen. Carach Angren is een theatrale Blackmetal band, waarvan de video’s, de muziek en de live show gewoon “af” zijn. De band schrijft geen liedjes, maar maakt verhalen waardoor de platen klinken als agressieve luisterboeken vol met horror en sinistere hoofdstukken. Carach Angren, mag gezien worden al seen unieke band in de wereldwijde Blackmetalscene.
www.facebook.com/carachangren

ASAGRAUM

Opgericht in 2015 met het doel om pure Satanic black metal te maken met old-school 90’s dark psychedelische invloeden. Sinds het begin hebben ze geen tijd verspild en zijn continue bezig geweest met het maken van muziek en veel live optredens te doen waardoor ze in korte tijd veel ervaring op hebben kunnen doen wat ook te zien is.
www.facebook.com/asagraum

laster

Laster is opgericht in 2012 in Utrecht. Al snel kreeg het aandacht door hun geheimzinnigheid en het feit dat ze alles net even anders doen dan de meeste black metal collega’s. Dompel je onder in de wereld van Laster, je zult er geen spijt van krijgen.
www.facebook.com/lasterspraak

porselain

Wellicht de vreemde eend in de bijt vanavond. Er is geen Blackmetal geluid te vinden in de nummers van de band, en echt Metal wil het ook niet worden. De alternative/avantgarde sound in combinatie met beeldende kunst en de indringende sfeer die de band neer zet is uniek, en kun je in Nederland niet zomaar vinden. Onderga Porselain, en ondervindt waarom het hoogte punt altijd op het einde van de set zit. De band gaat binnenkort de studio in, en bij deze solliciteren ze voor de eerste live voor een plekje op Roadburn.

doodwens

Een nieuwkomer in de Blackmetal, met 2 personen op het podium, passie voor muziek, waar oldschool Blackmetal de zwarte draad is. Binnenkort komt de eerste EP uit van de band.
www.facebook.com/DoodswensOfficial


Download eventposter

Georganiseerd door