A Heavy Lazy Sunday Afternoon

zo 27-apr-2014
Geweest
zo 27-apr-2014

A Heavy Lazy Sunday Afternoon

w/ Ex Libris + Kowai + Beyond God

Op 27 april 2014 staat de tweede editie van A Heavy Lazy Sunday Afternoon in Dynamo. Dus niet meer vragen wat gaan we op zondagmiddag doen, maar kom headbangen op stevige muziek. 

zo 27-apr-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Programma

Op 27 april 2014 staat de tweede editie van A Heavy Lazy Sunday Afternoon in Dynamo. Dus niet meer vragen wat gaan we op zondagmiddag doen, maar kom headbangen op stevige muziek. Lekkere symfonische female fronted metal: geweldige vocalen, striemende gitaren, beukende drums afgewisseld met melodieuze keys.

De entree is inclusief een consumptie (fris / bier).
Meer informatie: www.hlsa.nl

Ex Libirs

Met het in januari 2014 uitgebrachte tweede album ‘Medea’ heeft Ex Libris zich op de kaart gezet. De recensies liegen er niet om, de hoogste scores worden behaald. Met Dianne van Giersbergen (ook Xandria) in de gelederen ben je verzekerd van geweldige vokalen. Met pounding drums en stevige baslijnen voor een solide basis. De symfonische keys en indrukwekkend gitaarwerk maken het compleet. Het totaal maakt ‘Medea’ van Ex Libris een groot muzikaal spektakel.

www.facebook.com/exlibrismusic

Kowai

Mis je de muziek van toen Within Temptation, Nightwish en Epica experimenteerden met de combinatie van symphonische metal en gothic? De jonge band Kowai heeft deze muziek met hun in februari 2014 uitgebrachte eerste album ‘Dissonance’ met nieuw elan en een eigen invulling neergezet. De reacties in de pers waren lovend. Nu de kans om ze live te zien spelen.

www.facebook.com/KowaiOfficial

Beyond God

De muziek van Beyond God bevat elementen van heavy metal, klassieke en symfonische muziek. Stevige gitaren en drums worden gecombineerd met symfonische strijk- en koperarrangementen. Dit levert donkere, atmosferische composities op met stevige riffs. Het symfonische karakter van Beyond God wordt versterkt door de uitbreiding met een celliste, die tijdens dit optreden voor het eerst on stage zal meespelen.

www.facebook.com/beyondgodmusic

Download eventposter

Georganiseerd door