After the burial

za 29-feb-2020
Geweest
za 29-feb-2020

After the burial

support: Polar + Make Them Suffer + Spiritbox

Na de Europese tour met Thy Art Is Murder komt After The Burial terug naar ons continent. Op 29 februari staat de progressieve metalcore band met niemand minder dan PolarMake Them Suffer en Spiritbox in Dynamo.

za 29-feb-2020

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:00

Headliner

AFter The Burial

Gewapend met achtsnarige gitaren, technische begaafdheid en een oog voor precisie, is de moderne progressieve metalcoreband After The Burial een van de paradepaardjes van het prestigieuze Sumerian Records. Het spiksplinternieuwe zesde album ‘Evergreen’ staat wederom bol van de vette breakdowns, dynamische leadpartijen en bulderende vocalen waarop je vol uit je schedel kan gaan. Maak jezelf klaar om weggeblazen te worden!
www.facebook.com/aftertheburial

Support

Polar

Na de vurige show tijdens de Never Say Die! Tour show in Dynamo, keert de Britse metalcoreband Polar terug naar Eindhoven.

Make Them Suffer

Make Them Suffer is een avontuurlijke metalcore band uit Australië, getekend door het populaire Rise Records. De groep wordt gekenmerkt door een krachtige sound doorregen met meer etherische soundscapes en de dynamische wisselwerking tussen vocalist Sean Harmanis en zangeres van Booka Nile, die tevens de keys onder haar hoede heeft.

Spiritbox

Recap

ML5A4156

Download eventposter

Georganiseerd door