AGNOSTIC FRONT (EXCLUSIVE BASEMENT SHOW!)

za 23-nov-2019
Geweest
za 23-nov-2019

AGNOSTIC FRONT (EXCLUSIVE BASEMENT SHOW!)

Support: The Take

The Godfathers of Hardcore Agnostic Front komt naar Dynamo! Niet alleen een exclusieve NL show, maar ook een BASEMENT show. Voor deze hele speciale show, zijn er maximaal 175 kaarten in de verkoop, dus ben er snel bij! Agnostic Front neemt hun vrienden van The Take mee. Dus kleed je luchtig, dit gaat hard, snel en en “verrekkes werrum” worden!

za 23-nov-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:15

Agnostic Front

De New Yorkse band rond Vinnie Stigma en Roger Miret worden met recht beschouwd als de grondleggers van hardcore. Vanaf het begin staat de band bekend om snelle en gewelddadige punksongs bestaande uit razend drumwerk, chaotische riffs en een non-stop spervuur van agressief geschreeuwde sociale boodschappen. Dat is op het nieuwe, 12e studioalbum ‘Get Loud!’ niet anders. Hoewel het sociopolitieke klimaat veranderd is sinds de release van de ‘United Blood’ EP in 1983, is de corruptie en sociale onrust alleen maar toegenoemen, en daarmee ook de woede van Agnostic Front!

The Take

Ontstaan als idee van befaamde NYHC-drummer Will Shepler (ex-Agnostic Front, Madball) om een hardcore power trio te starten, geïnspireerd door zijn voorliefde voor Oi!, street punk en rock n’ roll. Aangevuld met gitarist en vocalist Scott Roberts (ex-Biohazard, The Spudmonsters en Bloodclot!) en Carlos Congote (ex- 45 Adapters en Urban Noise), bracht de band afgelopen zomer z’n debuutalbum op het Duitse Remons Run Amok label uit.

Download eventposter

Georganiseerd door