Agnostic Front

wo 26-okt-2022
Geweest
wo 26-okt-2022

Agnostic Front

support: Charger + Spirit World + Last Hope

Op woensdag 26 oktober komen The Godfathers of Hardcore Agnostic Front naar Dynamo met hun Unity Tour! Het support op de avond wordt verzorgd door ChargerSpirit World en Last Hope.

wo 26-okt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:20 Curfew23:00

Headliner

Agnostic Front

Je weet pas wat hardcore echt betekent tot je de New Yorkse hardcore legende Agnostic Front live hebt gezien. De band zet al sinds de jaren ’80 superenergieke live shows neer. Sinds het ontstaan staan de mannen al bekend voor hun snelle en gewelddadige punksongs bestaande uit razend drumwerk, chaotische riffs en een non-stop spervuur van agressief geschreeuwde sociale boodschappen. Gelukkig is dat op het nieuwe album ‘Get Loud!’ niet veel anders. Het sociopolitieke klimaat mag dan wel veranderd zijn sinds de release van de ‘United Blood’ EP in 1983, de corruptie en sociale onrust is sindsdien alleen maar toegenomen, en daarmee ook de woede van Agnostic Front!

Support

Charger

Het powerhouse trio Charger werd in 2018 gevormd door Andrew McGee, Matt Freeman (Rancid, Operation Ivy) en Jason Willer (UK Subs, Jello Biafra’s Guantanamo School of Medicine): mensen die gewerkt hebben aan genre-bepalende albums! Tijdens de quarantaine periode werkte het trio aan album “Warhorse” dat uitgebracht werd op 8 maart 2022. Nu zijn de mannen eindelijk klaar om het podium te betreden!

Spirit world

Spirit World is misschien wel de eerste “death western” band ooit! De band wilde hun liefde voor thrash, old school death metal en hardcore mixen om een album te creeëren dat als een tomahawk in je gezicht zou aankomen. Aan dit idee werd vervolgens Western beeldspraak, horror en heavy metal toegevoegd, wat samen “Pagan Rhythms” vormde.

Last hope

De Europese hardcore scene produceert al jaren geweldige bands, maar als je het over Balkan hebt, is Last Hope vaak een van de eerste die genoemd word. De band werd gevormd in Sofia, Bulgarije in 1995 en bouwde al snel een sterke, lokale fanbase. De mannen staan bekend voor hun mix van rauwe, intense energie en een onmiskenbare stem.

Download eventposter

Georganiseerd door