Alestorm

zo 05-okt-2014
Geweest
zo 05-okt-2014

Alestorm

support: Brainstorm + Troldhauger + Crimson Shadows

Alestorm: Wie is er sterker, De Piraat of de Ninja? Wij denken toch dat de Piraat beter en vooral harder is.

zo 05-okt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Alestorm

Alestorm: Wie is er sterker, De Piraat of de Ninja? Wij denken toch dat de Piraat beter en vooral harder is. Zeker de “True Scottish Metal Piraten” van Alestorm. Na het overwinnen van de wereldzeeën, liters bier en rum, staan ze dan toch op het podium van Dynamo.

De combinatie van Powermetal en Moderne Folk doet het goed in Nederland. Na 3 platen vol piratenhits, verscheen de live plaat “Sunset on the Golden Age” in 2014. Alestorm zal het publiek enteren met catchie Piraten metal en teksten over Mythische figuren en Epische gevechten!

Support

Brainstorm

Duitsland grossiert in Powermetal, niet gek dus dat de mannen van Brainstorm geïnfecteerd zijn door het Powermetalvirus. Na talloze demo’s, brak Brainstorm door met hun release “Hungry”. Na een tour met Iced Earth verving Andy B Franck de oude zanger en nam de band “All Those Words” op, en dat werd een internet hit. Met hun laatste plaar “On The Spu Of The Moment” hopen de duitsers nog meer fans te winnen.

Troldhaugen

Wacky Folk Metal uit Wollongong, Australie. Kijk daar houden we van. Bands die zich niet te serieus nemen, maar toch flink gas kunnen geven. Gypsy foot-stomping, in combinatie met carnavaleske technisch progressive metal. Troldhaugen zit midden in de opnames van hun 2e langspeler, zeker dat ze daar ook wat nummers van gaan spelen. In het Folkmetal genre is dit een must see band, u bent gewaarschuwd.

Crimson Shadows

Het Canadese Crimson Shadows werd in 2013 winnaar van de International Wacken Battle Championship. De band met Power-metal met Deathmetal invloeden is na een flinke tour in Canada klaar om het te proberen in Europa.

Download eventposter

Georganiseerd door