Another now

za 01-jun-2024
Geweest
za 01-jun-2024

Another now

support: Sugar Spine

Op zaterdag 1 juni komt Eindhovense alternatieve metal band Another Now en support Sugar Spine terug naar onze Basement!

za 01-jun-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:00
€16,50 €17,-

Headliner

Another now

De alternatieve metal band uit Eindhoven wordt geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. In mei van dit jaar brengt de band hun tweede album “HEX” uit, de opvolger van debuutalbum ‘OMNI’ uit 2021. De debuut plaat werd internationaal opgepakt door o.a. Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en Spotify’s editorial metal playlists ‘New Core’, ‘New Blood’ en ‘New Metal Tracks’.

De succesvolle releases van hun losstaande singles en debuutalbum “OMNI” gecombineerd met hun energieke live set resulteerde in diverse mijlpalen zoals een uitverkochte Melkweg show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde, Klomppop en Submitfest. In 2022 vond hun eerste Nederlandse headlinetour plaats in venues als Paard, Dynamo en Patronaat en verzorgden ze de support voor Beartooth in een uitverkochte Dynamo, support voor Asking Alexandria in TivoliVredenburg, support voor For I Am King’s “Crown” album release tour en de pre-show in de Ziggo Dome voor Metallica’s Arena show in Amsterdam.
Anothernowband.com

Support

Sugar spine

In de korte tijdsspanne van twee jaar is Sugar Spine geëvolueerd van een soloproject dat begon tijdens de quarantaine in Sydney, naar een volwaardige groep gevestigd in Nederland. Met samenwerkingen met artiesten als Born of Osiris, Cabal en Bleed From Within op zak is de metallic hardcore band al flink aan de weg aan het bouwen! De band was afgelopen maart nog in Dynamo te zien als support van Breakdown of Sanity en mag nu ook het podium delen met Another Now!
Facebook.com/sugarspine/

Tijdschema + Info

20.00 Doors
20.30 Sugar Spine
21.15 Another Now
23.00 Curfew

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 16,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets beschikbaar zijn aan de deur kosten deze € 17,00.

Download eventposter

Georganiseerd door