Apologies, I have None

zo 16-okt-2016
Geweest
zo 16-okt-2016

Apologies, I have None

support: Blackout Problems

Goed nieuws: de heren van APOLOGIES, I HAVE NONE hebben een najaarstour aangekondigd en doen daarbij ook Dynamo aan! Als support komen de heren van BLACKOUT PROBLEMS mee.

zo 16-okt-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Apologies, I Have None

Op 16 oktober brengt het Engelse APOLOGIES, I HAVE NONE hun fijne punkrock naar de planken van Dynamo om te laten horen dat ze er nog lang niet klaar mee zijn. Na het uitbrengen van hun debuutalbum ‘London’ in 2012 zijn ze ontzettend veel gaan touren. Ze hebben dan ook shows en festivals over de hele wereld gespeeld, samen met bands als The Smith Street Band, Millencolin, The Front Bottoms, Gaslight Anthem en The Movielife.

Twee jaar later brachten ze een nieuwe EP uit, ‘Black Everything’, en hiermee kregen ze de smaak van het schrijven te pakken. Begin 2016 releasten ze een split single samen met Luca Brasi, waarop al een beetje van het upcoming nieuw materiaal te horen is. Nieuw materiaal voor het langverwachte 2de album, ‘Pharmacie’, dat op 26 augustus uit komt! Op dit album werken ze wederom samen met Pete Miles, die heeft samengewerkt met bands als We Are The Ocean, The King Blues en Blitz Kids. Dat belooft wat! www.facebook.com/apologiesihavenone

support

Blackout Problems

www.facebook.com/blackoutproblems

Download eventposter

Georganiseerd door