Ares

do 21-mrt-2024
Uitverkocht
do 21-mrt-2024

Ares

i.s.m. Effenaar

Op 21 maart komt Ares met zijn Most Wanted Tour voor een bijzondere show naar Room 8! Het support wordt op deze avond verzorgd door Hooge

do 21-mrt-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

ares

Voor de kenner van Nederlandstalige hiphop is Ares geen onbekende. De veelzijdige artiest (rapper/producer/zanger/kunstenaar) en labelbaas uit Oosterhout staat bekend om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl.

In zijn muziek neemt Ares de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema’s; het vinden van innerlijke rust, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid – om er een paar te noemen.

Ares’ stijl varieert van hiphop tot trap, maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers zoals te horen op het laatste album ‘Wavyman – Live From Mars’. Gedurende zijn carrière heeft Ares een loyale fanbase opgebouwd, wat heeft geleid tot talloze uitverkochte tours en shows. Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest in het Nederlandse muzieklandschap.

Download eventposter

Georganiseerd door