Autarkh

zo 20-jun-2021
Geweest
zo 20-jun-2021

Autarkh

support: Encrypted Apocrypha

Met Autarkh en support Encrypted Apocrypha krijg je mee waar de Metalscene de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Twee bands waarvan we bij Dynamo verwachten dat ze hoge ogen gaan gooien, kom ze zeker even checken, dit wil je niet missen!

zo 20-jun-2021

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Autarkh

2020 beviel van nieuwe eigentijdse Metalband genaamd AUTARKH. In 2021 bracht de band bestaande David Luiten (zang / gitaar), Michel Nienhuis (zang / gitaar) en Tijnn Verbruggen (live elektronica) het debuutalbum ‘Form In Motion’ uit. Stil zitten is er niet bij en zo speelde de band hun eerste optreden Roadburn Redux festival.

Michel (voormalig DODECAHEDRON) en zijn kompanen maken geen gemakkelijke muziek, eerder uitdagend en altijd spannend. De kersverse plaat concentreert zich op synthetische IDM beats en glitch effecten – zoals bij Aphex Twin en Autechre – in combinatie met overweldigende metal riffs en variërende vocalen. Geef je oren de uitdaging en kom deze band zeker checken!

Support

Encrypted Apocrypha

Encrypted Apocrypha is een moderne Deathcore band met filmische soundtrack invloeden. Deze 6-koppige band vertelt verhalen en mythen over de geschiedenis van de Byzantijnse en Egyptische omgeving in een muzikale beleving. Zet je schrap voor een show vol met breakdowns, harde grunts en veel epische, orkestrale wendingen! Op het moment zijn ze bezig met het maken van hun eerste album en zullen ze hun eerste gig spelen op de Mainstage van Dynamo in het voorprogramma van Autarkh.

Download eventposter

Georganiseerd door