Bad Omens

zo 05-feb-2023
Uitverkocht
zo 05-feb-2023

Bad Omens

support: GHØSTKID + Oxymorrons

Op zondag 5 februari komt Bad Omens samen met GHØSTKID en Oxymorrons voor een exclusieve NL show naar Dynamo! Dit is ook de eerste headliner van de band in ons kikkerland, dus nog meer reden om aanwezig te zijn!

zo 05-feb-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Bad Omens

In 2022 bracht het kwartet hun derde album “THE DEATH OF PEACE OF MIND” uit via Sumerian Records. Het bracht de donkere atmosfeer, filmische productie, krachtige hooks en geweldige rock muziek weer bij elkaar als nooit te voren. Het nieuwe wapenfeit is de opvolger van “Bad Omens” (2016) en “Finding God Before God Finds Me” (2019) en laat zien dat de band niet bang is om te groeien. Dit is zeker een band om in de gaten te houden en we kunnen niet wachten om te zien hoe dit album vertaalt wordt naar een live setting.
Badomensofficial.com

Support

GHØSTKID

In 2020 maakte Sebastian “Sushi” Biesler bekend dat hij Electric Callboy had verlaten om zich te focussen op het soloproject GHØSTKID. Het jaar daarna kwam het selftitled debuutalbum uit met daarop features van Marcus Bischoff (Heaven Shall Burn) en Mille Petrozza (Kreator). Ook in 2022 bleef het niet still: eerder dit jaar kwamen tracks UGLY en DEATHLIST samen met INHUMAN uit.

OXYMORRONS

Oxymorrons is een alternatieve hip hop band uit Queens, New York. De band werd opgericht door broers Demi ‘Deee’ en Kami ‘KI” en mixed hip hop en rock tot een unieke mix. In 2021 kwam de debut EP “Mohawks & Durags” uit met daarop onder andere de track Definition ft Jason Aalon Butler (bekend van FEVER 333 en letlive.) en eerder dit jaar bracht de band het nummer Think Big uit.

RECAP

Bad Omens

Download eventposter

Georganiseerd door