Banner Pilot

zo 03-mei-2015
Geweest
zo 03-mei-2015

Banner Pilot

support: THe Real Danger + Not on Tour + Sweet:Empire

Zondagmiddag zoals ‘ie hoort te zijn: met drie mokerharde punkrock bands. Zit je dat weekend op Groez? Dit is je afterparty. Knip je bandje niet af, en je krijgt twee euro korting aan de ingang!

zo 03-mei-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

HEadliner

BANNER PILOT

Wat ons betreft een van de vetste punkrock bands van ’t moment. Getekend op Fat Wreck, opgericht in 2005, met sindsdien 5 LP’s, 1 EP en 1 split op hun naam.
http://bannerpilot.bandcamp.com/

Support

THE REAL DANGER

Een jaartje na bovengenoemde band is TRD opgericht, een punkrock band uit Rotterdam waarvan het enige dat harder is dan de illustraties van zanger Michiel die de covers sieren de platen zelf zijn. http://therealdanger.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Notontour?fref=ts

NOT ON TOUR

All the way uit Tel Aviv in Israel komt ‘Not On Tour’, die op hun tour ook Dynamo nog even aandoen! Female fronted punk voor liefhebbers van punk.

SWEET EMPIRE

Wie anders om ’t trio te complementeren dan Sweet Empire? Een van Nederlands’ kekste punkbandjes om je middag mee af te trappen. Heb je erop liggen slapen?
http://sweetempire.bandcamp.com/

Info

LET OP: GROEZROCK GANGERS KRIJGEN 2 EURO KORTING!! DIT ALLEEN MET VERTOON VAN JE GROEZROCK BANDJE OF ENTREE BEWIJS. DEZE TICKET IS ALLEEN TE KOOP BIJ DE DEURKASSA OP DE DAG VAN DEZE SHOW!!!!!

Download eventposter

Georganiseerd door