Baroness

ma 24-aug-2015
Geweest
ma 24-aug-2015

Baroness

support: Monotheist + Komatsu

Kom op maandag 24 augustus genieten van Baroness bij Dynamo!

ma 24-aug-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

HEadliner

Baroness

Sinds 2004 is Baroness al bezig om de wereld te veroveren. Niet dit door alleen hun muziek maar ook door hun opvallend mooie album hoezen. In de goede platenzaken kun je niet om Baroness heen, na het zien van de platenhoezen check je de plaat en je snapt meteen dat de muziek van de heren je kop niet meer verlaat. De band deelde het podium met bands als Converge, High Of Fire, Mastodon, Clutch, Deftones, Messuggah, Opeth, Kvelertak en Faith No More.

De loodzware Rock en Metal is vermengd met een duchtige pot Stoner, Sludge en traditionele 70s Metal. Baroness mag zich zien als een vernieuwer in het heavy genre samen met bands als Mastodon. Biertje in de lucht en wapperen met die haren, kortom feest!

Om het feest compleet te maken komen er nog 2 supports bij, en (!) Dj Matthijs Kropff (Lighttown Fidelity) komt de plaatjes draaien.

Support

MONOTHEIST

Monotheist is een nieuwe band uit Eindhoven en omstreken, de mannen brengen atmosferische , diepe heavy doom/sludge. De band zal voor deze show voor de eerste keer uit hun oefenruimte kruipen om in 40 minuten over het publiek heen te walsen. Monotheist vinden wij van Dynamo een band om in de gaten houden, jij bent de eerste die er getuige van kan zijn.

KOMATSU

Bulldozer rock, Groovy Stoner, Eindhoven Rockcity Sludge…. Kortom Komatsu heeft het, en gaat er na de zomer vakantie nog meer van maken. De heren zitten om dit ogenblik in de studio, en zullen tijdens deze show naast oud werk ook wat nieuw werk gaan spelen. Gas dr Op!

Download eventposter

Georganiseerd door