Basement

ma 15-feb-2016
Geweest
ma 15-feb-2016

Basement

support: Tigers Jaw + Shakespeare

Basement in de Basement, dat was onze wens. Alleen hebben jullie er voor gezorgd dat we groter moeten groeien en de band op Mainstage programmeren, een podium voor het grote podium it is! Basement komt 15 februari naar Dynamo, samen met Tigers Jaw en onze local helden van Shakespeare

ma 15-feb-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Basement

Na een pauze van twee jaar zijn deze Engelse punkers terug! De vijf vrienden besloten vorig jaar om toch weer te gaan optreden en per ongeluk kwam daar een nieuwe EP uit. ‘Further Sky’ bevat een melodische pop tint maar niet minder krachtig als hun vorige LP ‘Colourmeinkindness’.


Na een tour in Amerika met o.a. The Story So Far, en afgelopen herfst met Brand New door Europa, zijn ze nu klaar voor een eigen headlining tour. Kun je nu al niet wachten?

Support

Tigers Jaw

Basement komt niet alleen want ze brengen hun goede vrienden van Tigers Jaw mee. Tigers Jaw begonnen ooit met vier leden maar in 2013 zeiden er twee gedag en bleven Ben en Brianna over. Fans dachten dat het toen over was maar ze gingen verder als een two piece band. Gelukkig maar want hun bombastische muziek is te lekker om te missen. Afgelopen jaar hebben zij ook met grote namen getourd zoals Yellowcard en New Found Glory.

Shakespeare

Download eventposter

Georganiseerd door