Battle of The Beats

vr 28-mrt-2014
Geweest
vr 28-mrt-2014

Battle of The Beats

Eindhoven Dance Motion

27, 28 en 29 maart vind EDM, oftewel Eindhoven Dance Motion plaats. Gedurende deze 3 dagen staat het centrum van Eindhoven in het teken van de dancemuziek en alle stijlen daar omtrent.

vr 28-mrt-2014

Stroming Haven
Locatie (intern) Atrium
Doors20:00 Show20:00

Programma

27, 28 en 29 maart vind EDM, oftewel Eindhoven Dance Motion plaats. Gedurende deze 3 dagen staat het centrum van Eindhoven in het teken van de dancemuziek en alle stijlen daar omtrent.

Het project is geïnitieerd namens Dynamo in samenwerking met Yu’R events. De verschillende evenementen die je kunt bezoeken, zullen plaatsvinden in het Van Abbemuseum, het kantoor van Extrema, de cafés Tracé, De Bakkerij en Hoogste Tijd, een aantal leegstaande panden en uiteraard; Dynamo zelf.

28 Maart zal er in Dynamo een nieuw evenement plaatsvinden. Dit evenement gaat schuil onder de naam ‘’Battle Of The Beats’’. Tijdens Battle Of The Beats zullen talentvolle DJ’s uit verschillende genres het tegen elkaar opnemen. In drie rondes staan de DJ’s tegenover elkaar en laten ze zien wat ze in hun mars hebben. Dit kan hij of zij op verschillende manieren doen! Denk hierbij aan creativiteit, originaliteit en improvisatie, maar natuurlijk ook je mixing skills en plaatkeuze. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een mooi prijzenpakket.

Regels:
De participerende DJ’s worden gejureerd op creativiteit, interactie met het publiek, muziekkeuze, maar vooral ook: originaliteit. Het gaat er dus niet om of de technieken uit het ‘boekje’ gehanteerd worden, maar vooral hoe creatief en origineel je jouw set binnen 10 minuten draait. Er wordt overigens uitsluitend op Vinyl en Pioneer gedraaid, controllers zijn niet toegestaan!

De rondes zijn als volgt:
Ronde 1: presenteer jouw set binnen 10 minuten.
Ronde 2: presenteer jouw set binnen 10 minuten, de DJ’s krijgen een track toegewezen die ze in hun set moeten verwerken.
Ronde 3: De allesbeslissende finale waar de laatste 2 DJ’s in een set van 20 minuten back to back tegen elkaar draaien.

Of je nu Hiphop, House of Hardstyle DJ bent; alle stijlen zijn welkom. Aanmelden doe je door een link van je demo van max 20 minuten (soundcloud, mixcloud etc) te mailen naar battleofthebeats13@gmail.com vóór 20 maart.

Als bezoeker en muziekliefhebber mag je natuurlijk GRATIS binnen om te genieten en de deelnemers aan te moedigen!

Download eventposter

Georganiseerd door