Beartooth

wo 15-jun-2022
Uitverkocht
wo 15-jun-2022

Beartooth

support Another Now

Zet je maar schrap! Voordat je Beartooth deze zomer live gaat zien op festivals, krijg je eerst nog een keer de kans om een intieme clubshow bij te wonen. Op woensdag 15 juni opent Another Now de avond, helaas heeft Loathe deze show moeten annuleren.

wo 15-jun-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:30

Headliner

Beartooth

In 2017 ging de kaartverkoop voor de show van Beartooth zó hard, dat deze verplaatst werd naar de Effenaar. We hadden niet verwacht de band ooit nog op bezoek te krijgen!  Nu de mannen een kleine tour met intieme clubshows doet voor het begin van de festival zomer, zijn wij dan ook razend enthousiast hun alsnog in Dynamo te mogen ontvangen!

In 2014 kwam “Disgusting” uit, deze werd in 2016 opgevolgd door “Aggressive”, twee jaar later was het “Disease” en ondertussen zijn we aangekomen bij het laatste wapenfeit “Below”! Keer op keer laat Beartooth zien dat mokerharde muziek met catchy refreinen bestaat en dat je deze goed kunt mixen met betekenisvolle songteksten. Geen wonder dat de fanbase van deze band de afgelopen jaren enorm gegroeid is. We kunnen niet wachten om Beartooth eindelijk in Dynamo te zien!

Support

Another Now

De Eindhovense band Another Now stond al vaker in Dynamo. waaronder tijdens de Jera on Air bandbattle Guts & Glory die ze in 2019 wonnen. nu mogen ze openen voor Beartooth. In juni van vorig jaar bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit. Geïnspireerd door bands als NorthlaneBad Omens en While She Sleeps.

Recap

Another Now

Download eventposter

Georganiseerd door