Black Vault Mass presents: Wiegedood

vr 18-mei-2018
Geweest
vr 18-mei-2018

Black Vault Mass presents: Wiegedood

Support: Laster

Niet zomaar een avond, maar weer een topavond hosted door BLACK VAULT MASS. Twee bands vanavond die de undergroundscene stevig bij de kladden hebben. Wiegedood en Laster, dompel je onder in sfeer en heftige blastbeats.

vr 18-mei-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00

headliner

wiegedood

België grossiert momenteel in toffe bands en een van de koplopers daarvan is Wiegedood. Met platen als “De Doden Hebben Het Goed 1 & 2” laat de band horen dat ze momenteel voorop lopen in de Europese blackmetalscene. Atmospheric blackmetal met een flink dosis agressie, te vergelijken met Gorgoroth, Marduk, Mgla en Tjuder, en in dat rijtje mag je Wiegedood best plaatsen. Zie de band vooral live, want Wiegedood komt live nog sterker naar voren.

www.facebook.com/wiegedood

voorprogramma

laster

De band speelt niet gek veel, daarom nog specialer om Laster in combinatie met Wiegedood te zien in de krochten van Dynamo. Deze Nederlandse band is geheimzinning, cryptisch en poetisch. Laster is niet per se blackmetal, hoewel het wel donker is, met hier en daar een goed getimede blastbeat. Het gaat alle kanten op, en dan vooral de goede. De laatste plaat “Ons Vrije Fatum” is een schot in roos, en die zal de band nog veel gaan opleveren, in ieder geval een show in Dynamo!

www.facebook.com/lasterspraak

Download eventposter

Georganiseerd door