Bleed From Within

za 03-dec-2022
Geweest
za 03-dec-2022

Bleed From Within

Support: Humanity’s Last Breath + ALLT

De nieuwe datum voor de show van Bleed From Within is eindelijk bekend! Op 3 december komt de band naar de Mainstage van Dynamo tijdens hun Shrine EU tour, samen met Humanity’s Last Breath en ALLT!

za 03-dec-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Bleed FRom Within

De Schotse band Bleed From Within is al bij elkaar sinds 2005, maar kennen we pas echt sinds het debuutalbum ‘Humanity’ uit 2009. Tien jaar later stonden ze eindelijk voor het eerst in Dynamo, dit als support van Of Mice & Men. In 2020 kwam het vierde wapenfeit “Fracture” uit en dit jaar is er ook weer nieuwe muziek op de horizon voor in band in de vorm van “Shrine” dat later dit jaar uitkomt! Voor fans van The Ghost Inside, Bury Tomorrow en August Burns Red.
Bleedfromwithin.com

Support

Humanity’s Last Breath

Zweedse band Humanity’s Last Breath bracht in 2019 hun langverwachte album “Abyssal” uit via Unique Leader Records. Eerder dit jaar was de band genoodzaakt om hun Europese tour te cancellen, maar gelukkig krijgen we dit jaar alsnog de kans om ze in Nederland te zien!
humanitys-last-breath.com

ALLT

ALLT is een nieuwe editie aan de progressieve metalcore scene. De band uit Zweden heeft een gedeelde liefde voor natuur en film, wat doorschijnt in hun donkere en emotionele muziek. Veel van de muziek en songteksten van ALLT zijn direct gebasseerd op films of literaire stukken.

Download eventposter

Georganiseerd door