Bony Macaroni & Snow Coats

do 09-nov-2023
Geweest
do 09-nov-2023

Bony Macaroni & Snow Coats

co-headlining show

Op donderdag 9 november komen Bony Macaroni en Snow Coats naar onze Mainstage!

do 09-nov-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:00

Programma

Bony Macaroni

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren. 

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam dan ook zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de lekkerste zaaltjes van het land. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debut-album vól met van die potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over!

“Je zielenpijn blootleggen was nog nooit zo sympathiek.” – 3voor12
Facebook.com/wearebonymacaroni

Snow Coats

De uit Arnhem afkomstige band Snow Coats maakt indie pop geïnspireerd door emo en folk. Snow Coats toerde eerder al door Europa en de UK als voorprogramma voor bands als Pinegrove, Ratboys, Remember Sports en Future Teens. In juni 2020 tekende de band een platencontract bij het Engelse label Alcopop! Records en brachten zij de zomerse indiepop plaat de “Pool Girl EP” uit. Deze werd door de Britse media zeer goed ontvangen, zo spreken DORK en CLASH magazine lovende woorden over het nummer en wordt het nummer Pool Girl gedraaid door o.a. Radio X en BBC Radio 1.

Het nieuwe album genaamd “If it wasn’t me, I would’ve called it funny” kwam uit in september 2022 en wordt door het Amerikaanse magazine Stereogum omschreven als “ridiculously catchy guitar-pop”. Het album werd opgenomen tijdens de lockdowns van 2021 in de oefenruimte in Arnhem en werd er samengewerkt met Amerikaanse producer Joe Reinhart (bekend van Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball).
Facebook.com/snowcoats

Recap

Snow Coats

Download eventposter

Georganiseerd door