Booze And Glory

vr 22-nov-2019
Geweest
vr 22-nov-2019

Booze And Glory

Support: Giuda + The Analogs

Na hun stampende show op The Sound Of Revolution, komt Booze & Glory terug naar Eindhoven. Op 22 november staat de Britse streetpunkband in Dynamo.

vr 22-nov-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show19:50

Booze & Glory

Het uit Londen-afkomstige streetpunk-gezelschap is verantwoordelijk voor een paar van de meest aanstekelijke, scherpe en met drank doordrenkte UK Oi! tracks vandaag de dag. Op een avond dat het bier rijkelijk vloeide en ‘I Am Forever Blowing Bubbles’ werd gezongen, is Booze & Glory opgericht in 2009. Tien jaar later vieren ze het 10-jarige jubileum groots met een nieuwe plaat die in september moet verschijnen en talloze shows. Zo maakte de London Skinhead Crew aan het begin van dit jaar deel uit de Persistence Tour, waren ze support voor de Dropkick Murphys én speelden ze op The Sound Of Revolution. Nu komen ze terug naar het Europese vasteland en daarbij slaan ze Dynamo niet over!
www.boozeandglory.com

GIUDA

De vijfkoppige Italiaanse band Giuda staat garant voor een energieke mix van 70s punkrock hooks en de brute kracht van Britse punkrock. De Romeinen brachten eerder dit jaar alweer hun vierde plaat uit, E.V.A.
www.facebook.com/giudaofficial

THE ANALOGS

Sinds 1995 staan The Analogs bekend als de vaandeldragers van de Poolse streekpunk beweging met bevlogen vocalen, aanstekelijke melodieën en memorabele songs.
www.facebook.com/TheAnalogs

Download eventposter

Georganiseerd door