Booze & Glory

vr 28-nov-2014
Geweest
vr 28-nov-2014

Booze & Glory

Support: Complaint + Midnight Tattoo

Wie de hedendaagse oi/streetpunk scene een beetje volgt weet dat je niet om Booze & Glory heen kan. Dit heerschap uit London heeft het maken van sing-a-longs over bier drinken, London en hun geliefde club West Ham tot een waren kunst verheven.

vr 28-nov-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Booze & Glory

Wie de hedendaagse oi/streetpunk scene een beetje volgt weet dat je niet om Booze & Glory heen kan. Dit heerschap uit London heeft het maken van sing-a-longs over bier drinken, London en hun geliefde club West Ham tot een waren kunst verheven. Met hun nieuwe plaat AS BOLD AS BRASS bewijst de band zeker geen eendagsvlieg te zijn, deze langspeler staat namelijk vol met nummers die nog aanstekelijker zijn dan de griep. Het is dus de hoogste tijd om je docs te poetsen en je keel te smeren zodat je klaar bent voor het feest dat Booze & Glory heet.

Midnight Tattoo

Dat er ook in Belgie goede en catchy oi! gemaakt wordt bewijst het Antwerpse trio van Midnight Tattoo al sinds 2010. Deze Belgen hebben ondertussen een flinke lijst met optredens achter de rug en hebben tot op heden het podium gedeelt met scene grootheden zoals Sham 69, The Casualties, Infa Riot, Lions Law en The Warriors. Kortom een van de grootste Streetpunk beloftens van het Europese vasteland.

Complaint

Lomp, onbeholpen en loei hard zijn drie woorden die Complaint het beste beschrijven. Deze jonge formatie uit Brabant maakt streetpunk die vooral in de smaak zal vallen bij iedereen die met weemoed terug denkt aan de hoogtijddagen van de Eurocore.

Download eventposter

Georganiseerd door