Born of Osiris

vr 09-mei-2014
Geweest
vr 09-mei-2014

Born of Osiris

Support: After The Burial + Betraying The Martyrs + Buried in Verona

Born Of Osiris is een amerikaanse deathcore band, gevormd in 2003. Zij hebben veel verschillende namen gehad voor ze in 2007 bij Born Of Osiris uitkwamen.

vr 09-mei-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Born of Osiris

Born Of Osiris is een amerikaanse deathcore band, gevormd in 2003. Zij hebben veel verschillende namen gehad voor ze in 2007 bij Born Of Osiris uitkwamen. De eerste twee uitgebrachte albums hebben beide het billboard behaald op plek 73 en 87. Ze hebben o.a. getourd met bands als Cannibal Corpse en Hatebreed. Voor hun nieuwste album ‘Tomorrow We Die Alive’, heeft de band een headline tour gedaan in Amerika. Nu is het de beurt aan Europa

Support

After the Burial

After The Burial is afkomstig uit Twin Cities, Minnesota.
De metalcore band heeft eerder al getourd met Suicide Silence en Veil Of Maya. Zij worden gezien als een goed voorbeeld voor de ‘djent’ scene. Het recente ‘Wolves Within’ is dan ook weer een knaller.

Betraing the Martyrs

Betraying The Martyrs heeft leden vanuit meerdere europese landen. Drummer Mark Minorov komt uit Rusland en zanger Aaron Matts is een engelsman. Maar de thuisbasis is van deze metalcore band is Parijs. De band is flink gegroeid sinds ze getekend zijn bij Sumerian Records. Het Album ‘Breathe In Life’ is het perfecte debuut.

Buried in Verona

Australië staat bekend om goede metalcore bands. Buried In Verona is er hier een van. De band uit Sydney komt dit jaar met met een nieuw album genaamd ‘Faceless’, dat is uitgekomen op 7 maart.

Download eventposter

Georganiseerd door