Breakdown of sanity

vr 29-mrt-2024
Geweest
vr 29-mrt-2024

Breakdown of sanity

support: Sugar Spine + SERVE

Tussen al het geweld van de Impericon Festivals door maakt Breakdown of Sanity een tussenstop in Eindhoven voor een headline show op vrijdag 29 maart! 

vr 29-mrt-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Tussen al het geweld van de Impericon Festivals door maakt Breakdown of Sanity een tussenstop in Eindhoven voor een headline show op vrijdag 29 maart! Sugar Spine en Serve zullen het support verzorgen voor deze show.

Breakdown of sanity

De band uit Bern, Zwitserland staat bekend om hun mix van breakdown-heavy metalcore, post-grunge en nu-metal. Na hun oprichting in 2007 door gitarist en songwriteer Oliver Stingel (Patanoia) en zanger Carlo Knöpfel (Nerph) bracht de band twee jaar later zelfstandig hun debut album “The Last Sunset” uit, wat later opgevolgd werd door “[MIRRORS]” in 2011, “Perception” in 2013 en “Coexistence” in 2016. In de afgelopen jaren is het wat stiller geweest rondom de band, met de uitzondering van een aantal losse singles. Ook keert de band eindelijk weer terug naar het podium: naast de Impericon Festival shows komt Breakdown of Sanity dan ook naar Eindhoven voor een headline show!
Facebook.com/breakdownofsanity/

Sugar spine

In de korte tijdsspanne van twee jaar is Sugar Spine geëvolueerd van een soloproject dat begon tijdens de quarantaine in Sydney, naar een volwaardige groep gevestigd in Nederland. Met samenwerkingen met artiesten als Born of Osiris, Cabal en Bleed From Within op zak is de metallic hardcore band al flink aan de weg aan het bouwen!
Facebook.com/sugarspine

Serve

Utrechtse hardcorekwartet SERVE kun je kennen van hun EP “Life Is Not Lived, It Is Suffered Through” en album “The Light Outlives The Sun”, waarvan de laatste in 2023 uitgebracht werd. Het mooie van SERVE is de bruutheid waarmee alles tot leven komt, wat op zowel de EP als de debuut plaat te horen is; een knap staaltje eigenzinnig hardcore, wat in 30 minuten op volle intensiteit binnenkomt!

Download eventposter

Georganiseerd door