Buggin’

di 04-jul-2023
Geweest
di 04-jul-2023

Buggin’

support: Spaced + Rites

Op dinsdag 4 juli brengen hardcore bands Buggin’, SPACED en Rites een flinke pot groovy hardcore naar Dynamo!

di 04-jul-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

Headliner

Buggin’

Buggin’ (eerder bekend als Bugging Out)  is aanwezig om hardcore speels te houden! Het kwartet maakte een naam voor zichzelf door het soort hardcore naar de scene te brengen die door hunzelf gemist werd: groovy en zonder bullshit. De band kwam samen door hun gedeelde liefde voor Rzl Dzl, Bad Brains en Beastie Boys en neemt zichzelf niet al te serieus.
Instagram.com/bugginhc

Support

Spaced

Wel nieuw, maar zeker niet onbekend! SPACED ging van een lockdown project naar een internationale breakout act in minder dan een jaar. De hardcore band bundelde krachten met label New Morality Zine for de release van een aantal nummers en schoten daarna uit de startblokken door het spelen van shows met One Step Closer, Angel Du$t en Comeback Kid. Daarnaast werden ze zelfs uitgekozen door New Found Glory om op het Sticks & Stones Fest te spelen. Als je houd van hardcore met flink wat groove en attitude, dan ga je dit geweldig vinden! Voor fans van: One Step Closer, GEL, Turnstile.
Instagram.com/spaced_hc

Rites

DIY, 80’s nostalgia, vinyl en snelle gitaren; dat is Rites. Met drie EP’s en meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland is de tourbus van deze vijfkoppige hardcorepunk-formatie nog lang niet klaar voor de sloop. Rites is eigenwijs en heeft wat te zeggen over de huidige staat van de wereld. Invloeden van The Distillers tot Cro-Mags en Turnstile tot Paint It Black komen samen in high energy hardcore met een punkrock-twist!
ritesritesrites.nl

Download eventposter

Georganiseerd door