Call It Off (album release)

za 21-jan-2017
Geweest
za 21-jan-2017

Call It Off (album release)

support: Camp High Gain + Five Years Later

Wij waren al trots op deze mannen na het tekenen bij major label SONY, de bekendmaking dat ze 3FM serious talent zijn geworden en dat ze op Eurosonic/Noorderslag staan, maar dat ze nu ook nog het album komen presenteren bij ons in Dynamo, maakt ons zelfs bijna verlegen! We hebben het over onze homeboys van CALL IT OFF! Ze presenteren 21 januari op onze mainstage het album ABANDONED. De support acts voor deze avond zijn CAMP HIGH GAIN (met leden van Undeclinable Ambuscade, Beef en Gotcha) en Five Years Later (met leden van Destine).

za 21-jan-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Call It Off

Wanneer je deze Eindhovense mannen nog niet kent, dan heb je wel onder hele dikke en vreemde stenen geleefd. Call It Off is een poppunk band met flinke wat invloeden van bands zoals Green Day, Blink 182 en New Found Glory. Met het beste uit beide werelden van de punk en pop laat Call It Off heel wat hoofdjes knikken en voetjes van de vloer af komen.
Deze avond presenteert de band het tweede album genaamd ‘Abandoned’ waarvan gelijknamige single al flink wat airplay krijgt op de radio, en heel veel goed beloofd voor de rest van het album. Dus wil jij als eerste het nieuwste album van Call It Off horen? Kom dan zaterdag 21 januari samen met ons de release van deze lokale helden vieren!.

support

Download eventposter

Georganiseerd door