Call It Off – Farewell Show

vr 13-mei-2022
Geweest
vr 13-mei-2022

Call It Off – Farewell Show

support: Bottles of Love

Call It Off stopt ermee, maar niet voordat ze afscheid van ons hebben genomen, dit doen ze op vrijdag 13 mei 2022 bij ons op de Mainstage. Tranen en tissues gegarandeerd.

vr 13-mei-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

Headliner

Call It Off

Zes jaar geleden presenteerde de Eindhovense poppunkband Call It Off zich aan het publiek, dit met de eerste single ‘Do It All Again’. Nu twee albums, tal van singles, flink wat support spots, festivals, veel airplay en tours verder, ‘doen’ ze het nog één keer. Zorg daarom dat je er bij bent, om de heren nog één keer een high-five te geven, nog één keer alle hitjes op ons afgevuurd te krijgen en nog één keer mee te schreeuwen.
facebook.com/callitoffNL

Support

Bottles of love

In 2017 maakte Bottles Of Love een vliegende start toen het debuutalbum “Hush” binnenkwam in de Album Top 100 en de band niet weg te slaan was van de festivals. Later werd de band gekozen als een van de acts voor de Popronde en speelde de band in een uitverkochte AFAS Live samen met The Dirty Daddies. Call It Off is geen onbekende voor de band, eerder mocht Bottles Of Love namelijk al mee met de club tour van de band. We vinden het dan ook geweldig om beide bands op het podium te hebben tijdens deze speciale avond!

Recap

Call it Off

Download eventposter

Georganiseerd door