Cannibal Corpse

zo 11-mrt-2018
Geweest
zo 11-mrt-2018

Cannibal Corpse

support: The Black Dahlia Murder + In Arkadia

Op de dag des heeres, een dikke pot Deathmetal, jawel, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder en het Frans In Arkadia komen Eindhoven een flink schop zijn kont geven!

zo 11-mrt-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show20:00

headliner

cannibal corpse

Zeg je oldschool Deathmetal, dat zeg je Cannibal Corpse, of voor de Metal-leken, die band met die gruwelijk lekkere lompe bak herrie uit de film “Ace Ventura”. Begonnen in de 80s, een band moet tig vette platen gevuld met de betere Deathmetal en teksten over over moord en expliciete marteling. Dat de band regelmatig door ouders en leerkrachten werd aangehaald als het foute voorbeeld, was dan ook niet onverwacht. In een aantal landen liggen de platen en Merchandise hier door niet in de schappen. Verwacht geen vernieuwing in de stijl van de New Yorkers, Cannibal Corpse is en blijft trouw aan hun geluid, gelukkig!!!
www.facebook.com/cannibalcorpse

voorpgrogramma

The Black Dahlia Murder

Michigans trots op gebied van melodieuze deathmetal bands komt naar Nederland! The Black Dahlia Murder, vernoemt naar de moord op actrice Elizabeth Short, aka The Black Dahlia, bracht hun 7e studioalbum Abysmal uit met hierop regelrechte knallers als Vlad, Son of the Dragon, Receipt en Threat Level No. 3. De nieuwe plaat staat inmiddels voor de deur, en die zal ongetwijfeld wel weer flink gaan knallen. Met hun doordachte en serieuze muziek afgewisseld met veel humor en grappen komen zij het podium van Dynamo onveilig maken!
www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial

In Arkadia

www.facebook.com/pg/InArkadiaOfficial

Download eventposter

Georganiseerd door