Carnifex

di 18-apr-2017
Geweest
di 18-apr-2017

Carnifex

support: Facelifter + Ocean Depth

Niet voor de eerste keer in Dynamo, en vast en zeker niet de laatste keer! Wel voor de eerste keer in de Basement van Dynamo.

di 18-apr-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show19:45 Curfew23:00

Headliner

Carnifex

Volgens ons een van de betere US Extreme Metalbands. Een dikke pot Death en Metalcore, een lompere versie van Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, Dissection en Carcass. Met inmiddels 6 platen op zak en verschillende wereldtours mag Carnifex gezien worden als een blijvertje in een crowded scene!

Vanavond staan ze in de kelder, je staat bijna tussen de bandleden in, je krijgt van ons een 100% feestgarantie! Kniebeschermers en een doekje voor het bloeden mee nemen svp!
www.facebook.com/carnifexMetal

Support

Facelifter

Met de EP “Bethlem”, shows op Baroeg Open Air, Dynamo Metal Fest, een nieuwe plaat op komst, en de enorm strakke shows heeft Facelifter zich afgelopen jaren flink op de kaart gezet. Fans van Extreme Deathmetal zorg dat jullie op tijd in de kelder te vinden bent!
www.facebook.com/facelifterofficial

Ocean Depths

Uit Killburg komt Ocean Depths, een nieuwkomer. De single “Take The Blame” en met een EP onderweg zal dit de eerste Eindhovense kennismaking worden dit Metalcore orkestje.
www.facebook.com/oceandepthsofficial

RECAP

Carnifex (1)

Download eventposter

Georganiseerd door