Cattle Decapitation

za 25-jun-2016
Geweest
za 25-jun-2016

Cattle Decapitation

support: Facelifter + Deathrite

Een avondje brute death metal in onze Dynamo Basement! Cattle Decapitation krijgt deze avond support van Facelifter en Deathrite.

za 25-jun-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Cattle Decapitation

Niet gek dat in vele 2015 jaarlijstjes CATTLE DECAPITATION hoog eindigde. Want met ‘The Anthropocene Extinction’ hebben de Amerikanen een klassieker in het genre uitgebracht. Een mix van Death/Grind dat agressief, vet en technisch klinkt! De bekende mix van Grunts, Blastbeats en Breakdowns afgewisseld met cleane zang, verpakt in een hectische show. Kortom, een avondje extreme Metal, waaranders dan in Dynamo!

Support

Facelifter

Een van de heftigste nieuwkomers uit Nederland komt gewoon uit Eindhoven. FACELIFTER stond al eerder op Baroeg Open Air en Dynamo Metalfest, en brak 2 jaar geleden nog station NS Eindhoven af met hun guerillastyle show. De band staat op het punt hun eerste full length in elkaar te bakken, wij kunnen niet wachten dat die plaat er komt!

Deathrite

Uit Dresden komen de mannen van DEATHRITE. De mannen combineren DIY punk, flinke Deathmetal riffs, Grind en Sludge, een prima combinatie lijkt ons! De band doet het in eigen land al behoorlijk goed en is nu druk bezig over de grenzen heen te kijken.

Download eventposter

Georganiseerd door