Ceremony of Opposites

za 24-nov-2007
Geweest
za 24-nov-2007

Ceremony of Opposites

Afterlife

Op 24 november staat Ceremony of Opposites bij Dynamo!

za 24-nov-2007

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

HEadliner

Ceremony of Opposites

Ceremony of Opposites is in 2005 opgericht door As, Pascal en Marcel. In de persoon van Sander werd een drummer gevonden en in september 2005 werd de demo “The Fear Within” opgenomen. De band is eind 2006 weer de studio ingedoken om haar eerste full length CD, genaamd “Death’s Dominion”, op te nemen.

De stijl van de band is het best te omschrijven als death metal met invloeden uit o.a. de thrash-, viking- en black metal. In de nummers hoor je de liefde die de bandleden hebben voor bands als Cannibal Corpse, Vader, Amon Amarth en Arch Enemy. “Death’s Dominion” laat horen dat de band zich muzikaal heeft ontwikkeld. De cleane vocalen zijn verdwenen en de snelheid is opgevoerd, zonder daarbij het melodieuze uit het oog te verliezen. In januari 2009 is de EP “Seeds of Ressurection” opgenomen. Deze EP is de volgende stap in de muzikale ontwikkeling.

Support

AFterlife

Afterlife is een metalband die ontstaan is in een jeugdcentrum en bestaat uit 5 personen. Ze zijn aardig op weg om een repertoire van eigen nummers te creëren.

Download eventposter

Georganiseerd door