Chelsea Grin + Oceano

zo 23-sep-2018
Geweest
zo 23-sep-2018

Chelsea Grin + Oceano

support: Kublai Khan + Enterprise Earth

I say DEATH, you say CORE! Chelsea Grin komt samen met special guests
 OceanoKublai Khan én Enterprise Earth de mainstage helemaal afbreken op 23 september.

zo 23-sep-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:00

headliner

chelsea grin

Niet één, niet twee, maar drie gitaren on stage bij Chelsea Grin! Deze mannen uit Utah gebruik de basis van hardcore, de techniek van death metal and de snelheid van grind speed om zoveel mogelijk heerlijke herrie te maken!

Begin dit jaar hebben ze een nieuwe start gemaakt. De zanger en de band scheidden hun wegen, maar ze zijn erop uit om nog steeds dezelfde stevige performance neer te zetten. Het nieuwe album komt er ook aan, en wij zijn helemaal klaar voor ze!
www.chelseagrinmusic.com

oceano

Bruut. Dat is het beste woord om Oceano te omschrijven. Maar dan wel bruut met een herkenbare sound. Die komt vooral door vocalist Adam, die bijna onmenselijke tonen haalt met zijn stem. Ze herontdekken de deathmetal/hardcore scene telkens opnieuw.
www.facebook.com/pg/OceanoMetal/

voorprogamma

kublai kahn

Vol energie, passie en hun hart op de tong: Kublai Kahn zegt waar het op staat! Of het nou hun eigen gevoelens of standpunten zijn of de problemen van de huidige wereld, ze verwerken alles in hun muziek. Metalcore die van het podium afknalt!
www.kublaikhantx.com

ENTERPRISE EARTH

Nog maar een paar jaar oud, maar nu al twee albums op zak en met Whitechapel, Within The Ruins en Winds of Plague getourd. Ze doen zeker niet onder op deze avond en zijn daarom een welkome special guest!
www.enterpriseearthband.com

Download eventposter

Georganiseerd door