Comeback Kid

za 19-apr-2014
Geweest
za 19-apr-2014

Comeback Kid

Support: Xibalba + The Greenery + Malevolence

Comeback Kid hoeft zich inmiddels niet meer te bewijzen. De Hardcore band uit Canada heeft een trouwe fanbase achter zich staan, en niet voor niks! De band werd in 2000 gevormd door Andrew Neufeld en Jeremy Hiebert.

za 19-apr-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:20

Headliner

Comeback Kid

Comeback Kid hoeft zich inmiddels niet meer te bewijzen. De Hardcore band uit Canada heeft een trouwe fanbase achter zich staan, en niet voor niks! De band werd in 2000 gevormd door Andrew Neufeld en Jeremy Hiebert. Beide heren vormden de band samen met Scott Wade en Kyle Profetta, wat oorspronkelijk als een zijproject bedoeld was, werd opgepikt door de (wereldwijde)Hardcore scene.

De band bracht in 2003 debuut album ‘Turn It Around’ uit op Facedown Records. Het album werd goed onthaald door fans en labels, waarna de band onmiddellijk tekende bij Smallman Records (Canada) en Victory Records (rest van de wereld). In 2005 bracht de band ‘Wake The Dead’ uit, een instant succes waarmee ze een headlinerstatus kregen maar ook konden touren met bands als Sick Of It All en Madball. Later heeft Andrew Neufeld de vocals overgenomen van Scott Wade

www.facebook.com/Comeback.Kid

Support

Xibalba

Xibalba betekent letterlijk ‘plaats van angst’. De beatdown band uit California heeft duidelijk mexicaanse roots. De harde mix van hardcore en beatdown staat als een huis bij Xibalba. De band heeft inmiddels drie albums uitgebracht, waarbij de plaat ‘Hasta La Muerte’ gezien mag worden als de blauwdruk van de Xibalba sound.

www.facebook.com/placeoffear

The Greenery

The Greenery is ook afkomstig uit California. De in 2007 opgerichte band maakt stevige hardcore in het straatje van Rotting Out en Expire. Het laatste album ‘Spit & Argue’ kwam in 2011 uit.

www.facebook.com/TheGreeneryCA

Malevolence

Malevolence is een beetje het buitenbeentje in de tour. De band is afkomstig uit de UK en maken een uitstapje naar Metal. De band komt deze winter met hun debuut album, die uitgebracht gaat wordt op Century Media.

www.facebook.com/MalevolenceRiff

Download eventposter

Georganiseerd door