Corrosion Of Conformity

vr 12-mei-2023
Geweest
vr 12-mei-2023

Corrosion Of Conformity

Bridge Festival presents | support Plainride

Op vrijdag 12 mei komt Corrosion of Conformity naar Dynamo samen met Plainride! Deze show is onderdeel van
BRIDGE Festival, wat georganiseerd wordt door Muziekgebouw en Effenaar

vr 12-mei-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:15 Curfew23:00

Headliner

Corrosion of Confirmity

Corrosion of Conformity bundeld opnieuw hun krachten met gitarist en zanger Pepper Keenan voor de aankomende tours in UK/EU en de Verenigde Staten. De band is van origine een hardcore punk en heavy metal crossover act en bereikte succes met hun album “Blind” in 1991. Dat traject werd ook doorgezet met albums “Deliverance” en “Wiseblood”. Tours met onder andere Metallica, Clutch en Eyehategod volgde. Helaas besloot Keenan in 2006 om de band te verlaten om zijn energie te focussen op zijn andere band “Down”. Na alle jaren keert hij eindelijk terug voor deze langverwachte reunië!
Corrosionofconformity.com

Support

Plainride

De band afkomstig uit Keulen, Duitsland ontstond in 2013 en heeft zich sindsdien neergezet als een van de rising stars van de Duitse Heavy Rock scene. Plainride past niet in het retro stoner hokje, of de moderne hard rock clique, maar heeft een reputatie gecreërd met hun eclectische musicale reportaire en high-energy live shows. Er wordt al geëxpirimenteerd met onder andere violen, orgels en harmonica sinds het begin van hun muzikale carriere. Sinds 2013 heeft de band twee albums uitgebracht; “Return of the Jackalope” (2014) en “Life On Ares” (2018). Tijdens de pandemie bracht de band nieuwe muziek uit en maken ze zich klaar voor de releasie van hun nieuwe, selftitled album!
Facebook.com/plainride

Bridge Festival

BRIDGE Festival is een splinternieuw allround gitaarfestival in Eindhoven dat georganiseerd wordt door Effenaar en Muziekgebouw. Gedurende 5 dagen staat de Brainportregio in het tekenen van gitaarmuziek: van klassiek tot blues, van jazz tot rock en flamenco tot pop. Naast livemuziek is er ook plek voor workshop, masterclasses, een beurs en allerlei andere activiteiten.

Naast een aantal speciale concerten waarvoor een tickets aangeschaft moet worden, is er van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei ook gratis programma in het centrum van Eindhoven. Dit programma is verdeeld over vijf locaties; Café Wilhelmina, Altstadt, De Rozenknop, The Jack en Effenaar Kleine Zaal. Op zondag 14 mei komen hier nog twee grote buitenpodia bij op het Wilhelmina- en 18 Septemberplein.

Alle informatie over het festival en de voorverkoop is terug te vinden op de website: www.bridgefestival.com.

Recap

PWL_7830

Download eventposter

Georganiseerd door