Counterparts + Senses Fail

wo 07-okt-2015
Geweest
wo 07-okt-2015

Counterparts + Senses Fail

support: Capsize

Melodic Hardcore pioniers en post-hardcore legendes, dit allemaal op een avond met COUNTERPARTS, SENSES FAIL en CAPSIZE.

wo 07-okt-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

Counterparts

Deze melodic hardcore band stond in de zomer nog op Jera on Air en bracht drie jaar geleden al een bezoek aan onze basement, toen samen met Living With Lions. We hebben het over de Canadeese gasten van Counterparts. Met vier kneiter van albums op zak, waarvan ‘Tragedy Will Find Us’ dit jaar is uitgebracht, verdient deze band de absolute headlining spot van de avond.
http://www.facebook.com/counterpartsband

Support

Senses Fail

De post-hardcore veteranen van de avond brachten 11 jaar geleden hun debuutplaat ‘Let It Enfold You’ uit, dat werd direct hun doorbraak met hits als ‘Buried a Lie’ en ‘Rum is for Drinking, Not for Burning’. De band uit New Jersey tekende afgelopen jaar bij Pure Noise Records en bracht in juni het nieuwe album “Pull The Thorns From Your Heart” uit. Post-Hardcore zoals het hoort!
http://www.facebook.com/sensesfail

Capsize

De jonge honden van de avond zijn de heren van Capsize. Deze schoffies uit Southern California maken snoeiharde melodische hardcore.
http://www.facebook.com/capsizeband

Download eventposter

Georganiseerd door