Crisix

zo 13-mrt-2022
Geweest
zo 13-mrt-2022

Crisix

support: Insanity Alert + Razorblade Messiah

Op 13 maart kun je lekker moshen bij Dynamo op CrisixInsanity Alert en Razorblade Messiah, daar moet je toch bij zijn!

zo 13-mrt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:00 Show19:15 Curfew23:00

Headliner

Crisix

Crisix uit Barcelona laat al bijna 15 jaar hun ultra fuckin’ thrash los op de mensheid maar er is nog veel meer. Sinds hun debuutdemo’s uit 2008 heeft de band amper stilgezeten en is een van de meest actieve bands van dit moment. Als ze niet op tour zijn dan staan de bandleden wel in de keuken want naast een zeer uitgebreid aanbod aan shirts kun je bij Crisix ook terecht voor hete saus, een kookboek en eigen pizzakruiden! Jawel, je leest het goed: Crisix is de eerste band met hun eigen pizza! Uiteraard werd hierbij ook een EP uitgebracht, welke toepasselijk “The Pizza EP” heet. Op 15 april komt via Listenable Records het nieuwste album “Full HD” uit en daarvan gaan we zeker een voorproefje krijgen. 1 ding is wel duidelijk nu: THE WORLD NEEDS MOSH!!
www.crisixband.com

Support

Insanity Alert

Insanity Alert komt uit Oostenrijk en bestormt al 10 jaar de podia met beukende thrash en grappen en grollen. Als je daar geen goeie zin van krijgt dan weten we het ook niet meer. Dat hebben ze bij Season Of Mist ook in de gaten gekregen want het meest recente album “666-pack” verscheen bij het gerenommeerde Franse label. Maar de energie van Insanity Alert komt vooral van het podia dus zet je alvast maar schrap voor een stevige dosis all mosh, no brain!!
insanityalert.com

Razorblade Messiah

Openingsband Razorblade Messiah komt uit Rotterdam en put inspiratie uit de rijke jaren ’80 van de speed, thrash en heavy metal. Snelle riffs, high pitched vocalen en beukende drums dus! Tel daarbij op de bloedfanatieke en energieke frontman Frans Wijnen waarvan je niet verbaast moet opkijken dat hij een paar rondjes mee rent in de zelf gestarte circle pit, boven op de geluidsboxen klimt in zijn spandexbroek of ineens achter de bar opduikt. Dus garantie op een knallend optreden!
razorblade-messiah.com

Recap

Crisix (1)

Download eventposter

Georganiseerd door