Cro-mags

zo 03-jul-2022
Geweest
zo 03-jul-2022

Cro-mags

support: Hometown Crew + Pressure Pact

Iconische hardcore band Cro-Mags komt op zondag 3 juli naar Dynamo! Dit wordt er weer een voor in de boeken, dus zorg dat je er bij bent!

zo 03-jul-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:50 Curfew23:00

Headliner

Cro-mags

In 1981 werd Cro-Mags gevormd door Harley Flanagan, die destijds pas 14 jaar oud was. Ondertussen zijn we zes albums releases verder en heeft de band een tour historie van ruim 30 jaar onder hun riem. Ook nu blijft het een van de meest iconische hardcore bands, die ook nog integraal is geweest oor de evolutie van genres als punk, thrash, post punk en grunge.
realcromags.com

Support

Hometown Crew

Het zuiden rised again met Hometown Crew. Een youthcrew-hardcore band uit Weert die zich al behoorlijk in de kijker speelt. Dat is niet gek omdat de band het podium deelde met bands als Madball, FREE, Backfire!, Right Direction, No Warning, No Turning Back, en Cold World. In de gaten houden dus!

PRessure Pact

Onder de wolken van Eindhoven en Tilburg ontstond Pressure Pact, Hardcore Punk 80s style! Meedogenloos, snel en zonder enige vorm van opsmuk is het gas ‘dr op met deze mannen! Inmiddels zijn ze geen onbekende meer in Brabant en dat is volledig terecht. Gave band, verplichte kost!

Download eventposter

Georganiseerd door