Crowbar

do 28-apr-2016
Geweest
do 28-apr-2016

Crowbar

support: Komatsu + Desert Storm

Crowbar is een band die je gezien moet hebben, ook al is het je 10e keer! Komatsu en Desert Storm warmen de zaak op!

do 28-apr-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Crowbar

Al 25 jaar combineert Crowbar de Sludge van The Melvins met de agressie van Carnivore. Dit jaar staat de band al 25 jaar op wereldwijde podia hun Doom-Core de wereld in de schoppen. Na 9 full length platen en flink wat EP’s is er een goede reden om dit te vieren. Crowbar staat bekend als de band die nog nooit een slechte plaat heeft uitgegeven of slechte shows heeft gespeeld. Frontman Kirk Windstein is door de jaren heen een cult-legende geworden in de Metalwereld en zorgt voor een constante (live) kwaliteit. Kortom Crowbar is een band die je gezien moet hebben, ook al is het je 10e keer!!!

Support

Komatsu

Bulldozer rock, Groovy Stoner, Eindhoven Rockcity Sludge…. Kortom Komatsu heeft het, en daarom zijn ze de ideale support voor Crowbar. Eindhoven in Tha House, dikke pot feest!

Desert Storm

Uit de UK komt Desert Storm, de mannen zijn hard aan de weg aan ’t timmeren. De Oxford bands trok Europa door met Karma To Burn, Nashville Pussy, Peter Pan Speedrock, Honky (ft members of Down/Melvins/Butthole Surfers), Orange Goblin, Red Fang, American Head Charge en deden festivals als The Bulldog Bash, The Desertfest, Brisfest & Roadkill (BEL).
Desert Storm swingt, blaast en Stonert als een dolle, bij zijn dus!

Download eventposter

Georganiseerd door