Damn Yo Hardstyle

vr 25-apr-2014
Geweest
vr 25-apr-2014

Damn Yo Hardstyle

Tijdens Koningsnacht op 25 april, organiseert de vrijwilligersgroep Inner Vision een hard beukend feestje bij Dynamo.

vr 25-apr-2014

Stroming Haven
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Tijdens Koningsnacht op 25 april, organiseert de vrijwilligersgroep Inner Vision een hard beukend feestje bij Dynamo. Speciaal voor jongeren jonger dan 18 jaar. Het feestje start om 20:00 uur tot 01:00 uur en vindt plaats in het steegje achter Dynamo. Het evenement is alcoholvrij om zo een goed alternatief te bieden voor jongeren onder de 18. Tijdens dit evenement zijn er verschillende dj’s aanwezig uit de genre Hardstyle om er een goed feestje van te maken. ‘Was je nog maar 16!’.

De nieuwe alcoholwet die is ingegaan op 1 januari 2014 is een reden geweest voor Dynamo om een goed alternatief te bieden voor jongeren onder de 18 jaar. Het evenement is speciaal georganiseerd met het idee jongeren onder de 18 jaar ook een goed feestje te bieden. Het wordt een alcoholvrije zone waar geen alcohol geschonken en gedronken wordt. Er wordt wel frisdrank en alcoholvrije shotjes geschonken. Om de sfeer er goed in te houden zijn er hardstyle dj’s aanwezig van BPM Productions. Het wordt een hard beukend feestje waar menig 18 plusser baalt dat hij geen 16 meer is!

Dynamo heeft tijdens de invoering van de nieuwe alcoholwet niet stil gezeten. Dynamo heeft zelf een campagne opgezet genaamd ‘DAMN YO – Fris is ook drank’.Deze campagne biedt bezoekers onder de 18 unieke kansen. De minderjarige bezoeker van Dynamo maakt namelijk kans op bijvoorbeeld een hele avond gratis fris, een meet en greet met zijn favoriete dj of band, kaartjes voor een concert of een exclusief DAMN YO t-shirt. Dynamo staat in deze campagne ook open voor gekke en creatieve wensen van haar jonge publiek, via DAMNYO@dynamo-eindhoven.nl.

Ben dus bij Dynamo tijdens koningsnacht!

GRATIS ENTREE

Download eventposter

Georganiseerd door