Dashboard Confessional

ma 23-sep-2019
Geweest
ma 23-sep-2019

Dashboard Confessional

Acoustic Solo show, support: Cory Wells

Op 23 november komt songwriter Chris Carrabba met Dashboard Confessional voor een exclusieve akoestische soloshow naar Dynamo toe. En niet zomaar een show, maar de allereerste headlineshow ooit in Nederland! Als voorprogramma neemt hij singer songwriter Cory Wells mee. Daarnaast kun je naar de show gratis blijven hangen voor Emo Night #3.

ma 23-sep-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30

Dashboard Confessional

Na een aantal jaar radiostilte is Dashboard Confessional eindelijk terug. Het geesteskindje van Chris Carrabba bracht in 2018 in de vorm van ‘Crooked Shadows’ een fijne comebackplaat uit; z’n eerste album in 9 jaar. Hij begon Dashboard Confessional aan het eind van vorige eeuw als uitlaatklep voor zijn meest persoonlijke gevoelens en interne strubbelingen naast z’n vaste groep Further Seems Forever.

Vanaf het debuut ‘The Swiss Army Romance’ groeide het project langzaam uit tot een volledige band. Dankzij klassiekers als ‘Vindicated’, ‘Stolen’ en meer wordt z’n groep vandaag beschouwd als een emorock-pionier. Voor deze tour gaat hij terug naar z’n basis als solo-muzikant, waarbij hij zichzelf enkel begeleid met een akoestische gitaar, terwijl de setlist bestaat uit deep cuts, diverse covers en de nodige fan-favourites. Dit wordt een unieke show!
www.dashboardconfessional.com

Cory Wells

Cory Wells is een singer-songwriter uit Los Angeles, Californië. Hij schrijft vooral liedjes over heartbreak en persoonlijke relaties. Zijn muziek kent invloeden van Taking Back Sunday, Frank Turner en meer. Hij is bekend van zijn hits ‘The End of a Good Thing’, ‘Walk Away’ en heeft onlangs de single ‘Patience’ uitgebracht.
https://www.facebook.com/corywellsmusic/

Georganiseerd door