Dave Smalley

di 07-jun-2016
Geweest
di 07-jun-2016

Dave Smalley

support: March

Building Bridges is een evenement in Dynamo waarin het unieke verhaal van jouw favoriete artiest wordt verteld. Deze avond mag je niet missen!

di 07-jun-2016

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Mainstage

DAVE SMALLEY

An Evening with Punkrock Story telling and playing The Music of Dag Nasty, All, Down By Law en DYS.

Sinds 1981 staat DAVE SMALLEY op de wereldwijde punkpodia en galmde zijn stem op platen van DYS, Dag Nasty, All en Down By Law. Bands die tijdens de eerste Punkrock/Hardcore golf de smaakmakers waren. Deze avond zal Dave (samen met zijn spaanse vriend Marcelo Pesoa) zijn verhalen vertellen en zal de gitaar erbij gepakt worden. “I have always loved the connection with people and the special vibe at the solo shows,” aldus Dave. “It’s kind of the essence of music to me – sharing stories, being open and connecting musically in a way that is very personal.”

Support

March

March is een swingend punkrock kwartet uit Breda en vanavond zullen ze voor het eerst de plug uit hun instrumenten trekken en een akoestische show neerzetten. March is uitermaten geschikt voor iedereen die zijn punkrock melodieus maar met een rauw randje wil. Voor fans van The Distillers, Bad Cop/Bad Cop en Antillectual!

Download eventposter

Georganiseerd door