Death Angel

za 08-jul-2017
Geweest
za 08-jul-2017

Death Angel

support: Vicious Rumors + Razend + Disquiet

za 08-jul-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Death Angel

Uit de roemruchtige Bay area komen de mannen van Death Angel, pioniers in de Thrashmetal scene en nog steeds na 30 jaar een graag geziene gast in zalen en festivals als Dynamo Metal Fest. Dat de band nooit zo groot geworden is als bijvoorbeeld Metallica is niet gek, en zeker niet vervelend, omdat Death Angel het gewoon het best doen in de kleine zweterige zaaltjes!

Met platen als “The Ultra VIolence” en hun laatste “The Evil Divide” staan de mannen met dezelfde attitude als in de 80’s op het podium. Niet lullen maar poetsen, dik feest en met een biertje in de hand smaakt Death Angel nog hetzelfde als 30 jaar geleden,,,,, naar meer!
www.facebook.com/deathangel

support

Vicious Rumers

Vicious Rumors is een van de grondleggers van de Thrashmetal scene, met bands als Testament, Exodus, Metallica en jawel DEATH ANGEL. Met de plaat “Welcome to the Ball” brak de band door en gaf het de gelegenheid om te touren over de wereld, zo stond de band ook met enige regelmaat in Dynamo. De laatste jaren speelt de band nog steeds over de hele wereld, in de clubs maar ook zeker op de grotere EU festival sla s Metalday, Alcatraz en op de 70000 tons of Metal boot. Om het feestje vanavond compleet te maken staan ze naast Death Angel in Dynamo, a trip down memorie lane!!!
www.facebook.com/ViciousRumorsThisIsMeta

Razend

Geboren uit Outburst en Acrostichon onstond Razend, wellicht de hardst werkende metalband uit het zuiden. Met de ep “White Goat” en White Goat 2” staat de band regelmatig te Thrashen om het podium. Met invloeden uit de vroege 80s Thrashtijden, zal Razend zeker zorgen dat Death Angel fans hun eerste biertjes onder de juiste soundtrack wegkappen.. Proost!
www.facebook.com/pg/razendband

Disquiet

Met show als support van Arch Enemy en Annihilator, shows op Wacken Open Air en als eerste NL metalband in Surinam zijn de Thrashers van Disquiet op de goede weg. Vanavond openen ze de avond, en dat gaat een partijtje goed worden, dus ben op tijd!
www.facebook.com/disquietofficial

Recap

Death Angel (2)
Death Angel - Dynamo (Eindhoven) 08/07/2017

Download eventposter

Georganiseerd door