Death To All

zo 17-apr-2016
Geweest
zo 17-apr-2016

Death To All

support: Bodyfarm

Death To All is de officiële Chuck Schuldiner/Death Tribute, met leden Steve di Giorgio (Sadus, Autopsy, Testament), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) en Max Phelps op gitaar en vocalen (Cynic). 

zo 17-apr-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Death To All

Death To All is de officiële Chuck Schuldiner/Death Tribute, met leden Steve di Giorgio (Sadus, Autopsy, Testament), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) en Max Phelps op gitaar en vocalen (Cynic). Tijdens de vorige Symbolic tour in 2015 deden de mannen Dynamo al aan en werd het gezien als een van de beste metal shows in Eindhoven van dat jaar. Naast ons festival natuurlijk 😉

Support

Bodyfarm

Bodyfarm is geen onbekende meer in Eindhoven. Inmiddels speelde de band tijdens de afgelopen Eindhoven Metal Meeting en stonden ze tijdens Dynamo Metalfest ‘15 nog op het podium. En eerlijk is eerlijk, Bodyfarm deed dat allemaal prima, vandaar dat ze de uitnodiging niet afsloegen om met Death DTA op het Dynamo podium te spelen!

Nog een paar maanden en we trekken weer met zijn alleen richting de Kunstijsbaan, zie deze show maar als de eerste warm up show voor DMF16!

Download eventposter

Georganiseerd door