Deez Nuts + Comeback Kid

do 16-feb-2017
Geweest
do 16-feb-2017

Deez Nuts + Comeback Kid

support: First Blood + Hellions + Get The Shot + Reality Slap

Als je al na deze titel kijkt met het rijtje namen, weet je dat het een harde avond wordt waar je bij MOET zijn! 16 februari is de mainstage vol geboekt bij Dynamo, alleen jij bent het ingrediënt dat op dit moment nog mist om van deze avond een heldenavond ervan te maken!

do 16-feb-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors18:00 Show18:30

Headliners

Deez Nuts

De mannen van Deez Nuts komen van all the way down under om Eindhoven aan te doen. Deze hardcore band is bekend van de energieke optredens en de cathcy gitaar riffen met een korreltje hiphop. Een combinatie waarvan je niet snel denkt aan een hardcoreband, toch slaan ze je mokerhard in je gezicht met de aanstekelijke nummers. Met nummers zoals ‘Shot After Shot’ en van hun laatste album ‘Word Is Bound’, zijn de nummers als ‘Party At The Hill’ en ‘Pour Up’ een begin van een goed feestje.
www.facebook.com/deeznutshardcore

Comeback Kid

Comeback Kid zijn geen vreemden meer hier in Dynamo en mogen wij (bijna) onze huisband noemen, want afgelopen augustus stonden ze hier nog het podium af te breken. In de hardcore scene hebben ze al een flinke fanbase opgebouwd sinds hun debut in 2003. Canada brengt geen kattenpis want met hun vijfde studioalbum ‘Die Knowing’ in 2014 weten ze Comeback Kid in ieders hoofd te brengen. Met nummers zoals ‘Wake The Dead’ en ‘Step Ahead’ kun je je nieuwe witte t-shirt maar beter thuis laten. Een avond met de odeur van zweet en blauwe plekken zal je niet snel vergeten!
www.facebook.com/Comeback.Kid

support

Comeback Kid - Dynamo (Eindhoven) 16/02/2017
Deez Nuts - Dynamo (Eindhoven) 16/02/2017

Download eventposter

Georganiseerd door