Despised Icon

za 24-feb-2018
Geweest
za 24-feb-2018

Despised Icon

support: Malevolence + Archspire + Vulvodynia

Vanavond een flink heftige Deathmetal package in Dynamo, vier bands met alle vier hun eigen smoel. Niet voor de tere zieltjes, wel voor de mensen die de nodige Db’s nodig hebben om na de show, tevreden maar compleet dood gebeukt in hun nest willen vallen, je bent gewaarschuwd!

za 24-feb-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:20

headliner

despised icon

Het in 2007 opgerichte Despised Icon, is een van de meest tourende Deathmetal bands op ruimteschip aarde. Na een sabbatical, heeft de band in 2014 het touren weer opgepakt en bracht om hun 10 jarige bestaan te vieren het album “The Healing Process” uit. De Canadezen mogen gezien worden als een van de smaakmakers van moderne Deathmetal, Technisch, Bruut, Hyper en vooral enorm lomp. Dat de band een graag geziene gast is, mag duidelijk zijn. Als fijnproever festivals als Roadburn de band op het podium hebben gezet, dan mag het duidelijk zijn dat er meer te halen is dan de zoveelste Deathcore band.

www.facebook.com/despisedicon/

voorprogramma

malevolence

Een van de grotere UK Hardcore, crossover bands is Malevolence. De band combineert invloeden van bands als Lamb Of God, Hatebreed, At The Gates, Crowbar, Sepultura, Necrophagist, Pantera, en Dying Fetus, met een energieke show op het podium. Op de laatste release van de band ‘Self Supremacy) vindt je een nummer van Adrew van Comeback Kid terug, wat in de underground scene een hitje werd.

www.facebook.com/pg/MalevolenceRiff

archspire

Fans van Deathmetal bands als Origin, Spawn of Possession, Decapitated en Aborted opgelet. Uit Vancouver komt Archspire. Een moeilijk lompe maar vooral proggy-Technische deathmetalband die op het punt staat om door te breken.

www.facebook.com/Archspireband/

vulvodynia

Met opener Vulvodynia gaan we lekker lomp van start, Slamming Brutal Death met vocalen waar een complete varkensstal opgewonden van raakt. Meteen goed van start!

www.facebook.com/pg/vulvodyniaslam/

Download eventposter

Georganiseerd door