Devils Lair

za 03-feb-2024
Geweest
za 03-feb-2024

Devils Lair

[alternative hiphop]

w/ Parsa + Hadess + Eyesciv + Mehmo Zuid and more

za 03-feb-2024

Stroming Haven
Locatie (intern) Basement

Programma

PARSA

Uit de Belgische culturele stormstad Antwerpen komt een veelzijdige en baanbrekende kunstenaar met de naam Parsa. Door zijn vermogen om voortdurend te evolueren naar een betere versie van zichzelf, is dit lid van de collectieven VHS en Pestcore nu klaar om voorop te lopen in een nieuwe golf van shows waarin hij een breed scala aan undergroundmuziek combineert met live zang en een niet te evenaren dosis showmanschap. Na het podium te hebben gedeeld met iconen als Joost, Gladde Paling en Vieze Asbak, zegent Parsa de wereld met inspannende, gloednieuwe solo DJ-optredens die je zullen verbazen!

HADESS

Niet uit Whitechapel maar uit MAARSSEN. Rapper Hadess, getekend bij het Label Infected Records bekend van jawel, Steen de vader. In 2020 bracht hij onder het label zijn eerste album uit genaamd “HRNS” wat nu een miljoen keer is gestreamd.

Hadess maakt horror rap met de bedoeling om de luisteraar flink te shockeren. Zijn nieuwe EP “Ballads van de Boeman” is uitgekomen begin dit jaar. Hadess staat voor het eerst in Eindhoven en zal Dynamo in een hel pit veranderen.

Jeffrey is een jonge ondernemer uit Almere,  hij heeft diverse artiesten samengeroepen om zijn clothing brand “Eyesciv” te representen, wat volgde al snel tot albums en shows in het Paradiso. Eyesciv is binnen de kortste keren uitgegroeid tot een succesvol collectief met artiesten vanuit heel Nederland. Deze avond zal Jeffrey de artiesten “Nuch (voorheen Chun Sensei), Javr, Gato & Valdo” meenemen. Verwacht Jersey, Trap, Rage en melodische praktijken. Eyesciv a Civil matter!

MEHMO ZUID

Mehmo aka Mehmo Zuid representeert Stratum tot aan Turkije. Met zijn laatste EP “Bodem” bracht een variatie van genres samen tot een uniek geheel. Mehmo zijn muziek klinkt als beukende trap met een duister randje. Je kan van deze jonge god van alles verwachten deze avond. Mehmo zal de poorten openen van Devils Lair.

CIRCLES

CIRCLES is een artiest uit Woensel, Eindhoven. Circles onderscheid zichzelf met horror rap met een vleugje straat. Zijn laatste album “Devilship” is uitgekomen in Oktober en brengt een frisse vlaag van agressiviteit met zich mee.

SSK

Circles is sinds 2021 lid van het collectief SSK. Southsideklik bestaat uit Humanrap, Lil Zidje, Circles & Dougha.  Samen zullen deze heren een set neerzetten die Dynamo nog lang zal laten nabeven. SSK SSK SSK!

UPVAMPIN

Upvampin is een muzikant uit Rotterdam, Afkomstig van de punk/metal scene en maakt tegenwoordig Hyperpop. De cijfers liegen niet en gaan zijn tracks in een kickstart omhoog. Ook brengt hij af en toe old school screamo en punk tracks uit onder zijn alias Yung Grimm.

PURPLE IMP

Purple imp maakt atmosferische hiphop en trap met een rauw randje en is vooral gericht op de USA. Je kan hem kennen van zijn samenwerkingen met amerikaanse underground artiesten als Key! En Caal Vo. Houd imp goed in de gaten. 29 december 2023 dropt hij namelijk zijn nieuwe project “Modus Operandi” waar onder andere producers als Saman, Dude Clay en Nick Mira aan hebben mee gewerkt.

FRAME:WORK

FRAME:WORK is geen onbekende meer bij Dynamo. Op edities als Riot en Bunkerbass heeft deze jonge god al zalen op zijn kop gezet met Dubstep en Drum n bass. We sluiten de avond volledig af met een flinke lading aan bass.

Ook zullen clothing brands “RipcagePxnheads en Iselldemonblood” zich plaatsen in de kelder met stands gevuld met frisse drip. Kom een gaaf artikel bij ze scoren!

Download eventposter

Georganiseerd door